PISMO PREDSJEDNICE

Poštovani prijatelji, kolege i članovi HDKBR-a,

Obavještavam vas da sam nakon 30 godina vođenja Hrvatskog društva za kontrolu bez razaranja uspjela predati HDKBR na vođenje novom predsjedniku Zoranu Markešiću, mag.ing. strojarstva, a što je Skupština HDKBR-a, održana online 26.01.2021. jednoglasno podržala. Uz podršku novoizabranih članova Upravnog odbora u sastavu: Andrija Kostelac, dipl.ing.stroj., Antonio Filipović bacc.ing. el., Ivan Vukorepa, mag.ing.mech. i Luka Perković, bacc.ing.mech., kao i svih drugih članova HDKBR-a, vjerujem da će naš HDKBR ponovno uspjeti biti na korist svojim članovima, našem društvu i gospodarstvu Republike Hrvatske.

Kao sada već bivša predsjednica iskreno se zahvaljujem na stalnoj podršci i povjerenju koje ste mi godinama pružali i na svim lijepim druženjima, a naročito na uspjesima koje smo zajedno ostvarivali kao što su brojna Savjetovanja MATEST, časopis HDKBR Info, a posebno na uspješno održavanom obrazovanju i certifikaciji kadrova, te stečenim uvjerenjima priznatim širom svijeta.

Bilo je naravno i povremenih pokušaja preuzimanja HDKBR-a od strane nekih neodgovornih pojedinaca koji nisu uspjeli steći željene pozicije redovnim putem i na pošten način. Međutim, članovi HDKBR-a uvijek su prepoznali pravu stranu i tako će naš HDKBR uskoro moći obilježiti 60 godina djelovanja.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast voditi ovu udrugu.

Osim ove podrške koju sam imala u Republici Hrvatskoj, posebno poštujem podršku koju su mi pružali naši kolegice i kolege iz Europe i svijeta. Imala sam čast biti predsjednica Europske federacije za NDT (EFNDT), što je jedna od mojih većih dužnosti i veliko zadovoljstvo. Kako se zahvaliti svim tim Europljanima koji su mi dali tako važnu ulogu, biti predsjednica Europske federacije NDT-a, EFNDT?

Kako se zahvaliti svim tim Europskim kolegicama i kolegama koji su odlučili da ja trebam voditi EFNDT, Europsku federaciju za NDT? Nadam se da sam i to zadovoljila na očekivano nivou.

Još jednom svim dugogodišnjim suradnicima i relativno nedavno stečenim, najiskrenije se zahvaljujem na povjerenju i podršci uz najbolje želje novom rukovodstvu koje nastavlja voditi naš HDKBR.

Još ću se posebno zahvaliti suradnicima na europskom i svjetskom nivou, uz naravno sve moje želje i preporuke koje ću osigurati da naš novi predsjednik naslijedi moje rezultate i predstavit ću ga i preporučiti svim mojim vezama i kontaktima u EU i svijetu. Sve to za naš HDKBR  

Prof.dr.sc. Vjera Krstelj

Zagreb, 09.02.2021.

Scroll to Top